Over ons

Veilinghuis Korendijk is 10 jaar geleden opgericht door het Zeeuws Veilinghuis. Doordat het Zeeuws Veilinghuis zich de afgelopen jaren meer is gaan richten op de specialisaties M.C. Escher, Indonesische schilderijen en Chinees porselein, over het algemeen de items die interessant zijn voor de internationale markt, is Veilinghuis Korendijk zich meer en meer gaan richten op de verkoop van kunst en antiek waar vraag naar is binnen Nederland. Voor objecten zoals antieke tegels, streeksieraden, zilver en keramiek, antiek glaswerk en schilderijen worden vaak verrassend mooie resultaten behaald in onze veilingen.

Veilinghuis Korendijk behoorde tot de eerste veilinghuizen die overgingen naar het zogeheten timed-online veilingsysteem. Door middel van dit systeem kunnen bieders wereldwijd gemakkelijk inloggen op de website en direct in de digitale veilingcatalogus hun biedingen plaatsen. Nadat de veiling een week online heeft gestaan, sluiten de kavels automatisch. Dit volledig geautomatiseerde proces verloopt foutloos, doordat er geen mensenwerk aan te pas komt.

Highlights

Impressie - Virtual Tour

Waarom veilen bij Veilinghuis Korendijk?

  • Uw objecten worden mede door de ervaren taxateurs van het Zeeuws Veilinghuis bekeken en getaxeerd.
  • Ieder kavel wordt online gepubliceerd met meerdere foto’s, zodat ook klanten op afstand de kavels goed kunnen beoordelen en met vertrouwen hun biedingen plaatsen.
  • Het aanbod is niet te groot. Een catalogus bestaat meestal uit ca. 1500 – 2000 kavels.
  • Stijlvolle presentatie van de kavels tijdens de kijkdagen. Alle geïnteresseerde klanten worden goed ontvangen en er wordt desgewenst ook advies gegeven door de taxateurs, waardoor de kijkdagen goed bezocht worden. Parkeren is gratis, wat het bezoeken van de kijkdag en/of afhalen van de aankopen gemakkelijk en efficiënt maakt.
  • Door de korte interne lijnen heeft u bij vragen doorgaans direct iemand aan de lijn die u verder kan helpen.
  • We adverteren in bladen zoals Collect en Vind. Ook de klanten van het Zeeuws Veilinghuis worden op de hoogte gebracht van onze veilingen.