Bieden kunt u op de onderstaande manieren.

1) Bieden in de veilingzaal: Indien u in de zaal wilt bieden, dan dient u een biednummer te hebben. Bieden doet u door het biednummer naar boven te houden. Biednummers kunnen tijdens de kijkdagen bij de receptie worden verkregen. De veilingkosten voor de koper bedragen 25% van de hamerprijs.

IMG_8413

Het is verstandig om naar de kijkdagen te komen, niet alle condities staan vermeld.

2) Schriftelijk bieden: Indien u niet op de veiling aanwezig kunt zijn, dan kunt u ook schriftelijk bieden. U schrijft dan het maximale bedrag op dat u wenst te betalen. Is dit bod hoger dan wat door anderen geboden wordt, dan is het object voor u. Hierbij betaalt u niet altijd uw maximumbod. Als het bieden bijvoorbeeld steeds met stappen van 100 euro gaat en er door anderen niet meer dan 1500 Euro geboden wordt, terwijl u 2000 als maximumbod had, dan wordt het object u toegewezen voor 1600 Euro. Ook bij schriftelijk bieden zijn de veilingkosten voor de koper 25% van de hamerprijs.

 

3) Telefonisch bieden: Als u telefonisch wenst te bieden, dan nemen we tijdens de veiling contact met u op en kunt u live meebieden. Tevens nemen we aan dat wanneer u een lijn reserveert, u ook minimaal de onderste richtprijs wilt bieden. Ook bij telefonisch bieden zijn de veilingkosten voor de koper 25% van de hamerprijs.

Wanneer de catalogus van de aankomende veiling online wordt gezet, is het mogelijk om schriftelijke en telefonische biedingen op te geven. Op de kijkdagen zijn er ook formulieren te krijgen om uw biedingen op te geven.

4) Online bieden (live):

Live meebieden via internet gedurende de veiling is mogelijk.  U moet eerst een account aanmaken door middel van registratie op onze catalogus pagina. Rechts boven in de zwarte balk vindt u de knop ‘registreer’, vervolgens doorloopt u de stappen en kunt u tijdens de veiling inloggen via de volgende link: Live veiling (alleen beschikbaar tijdens de veiling) De veilingkosten via internet zijn hoger dan in de zaal namelijk 28%.

 

10926439_1572046653007133_5923380635609214679_n