Online veiling

De veilingen van Veilinghuis Korendijk zijn allemaal timed-online. Dit betekent dat de veiling geheel via internet verloopt via een zogenaamd timed-online veilingsysteem. De veiling loopt een week en stopt op een aangegeven tijd. U kunt online uw biedingen invoeren tot de aangegeven eindtijd. Meer informatie over online bieden vindt u hier: Instructie online bieden.

Kijkdagen

Iedere veiling heeft voor de afloop van de veiling een aantal kijkdagen. Tijdens deze dagen kunt u alle objecten bekijken. In de omschrijving van het object in de catalogus zijn niet altijd alle condities vermeld. Daarom is het verstandig om zelf de objecten te bekijken.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar de kijkdagen te komen, dan kunt u vragen om extra informatie of foto’s. Aanvragen voor foto’s ontvangen wij bij voorkeur via WhatsApp: 088-60 555 00.

Opgeld

Wanneer u de hoogste bieder bent, is het kavel van u! Natuurlijk wel pas na betaling. Let op dat er bij iedere aankoop nog opgeld bijkomt. Dit is 25% over het hamerbedrag. Dit betekent dat wanneer u € 100,- heeft geboden, u een factuur krijgt van € 125,-.

Algemene Voorwaarden

Ophalen/verzenden gekochte goederen

De gekochte goederen kunnen op afspraak worden opgehaald op de aangegeven afhaaldagen. Voor het maken van een afspraak vindt u hier meer informatie: Afspraak maken ophalen goederen.
U kunt betalen via iDEAL of aan de balie met pin. Contante betalingen zijn helaas niet meer mogelijk (klik op deze link voor meer info).

Als u niet in de gelegenheid bent om zelf de goederen op te halen, kunt u deze ook laten verzenden.

De prijzen voor het verzenden in Nederland zijn:

Sieraden en andere zeer kleine objecten welke in een doos van 20 x 20 x 20 cm. passen € 15,-
Objecten welke in een doos van 40 x 40 x 60 cm. passen € 25,- (per doos)

In deze prijzen is het inpakken en het verpakkingsmateriaal inbegrepen. Vandaar dat deze prijzen hoger liggen dan enkel de verzendkosten.

Voor grote objecten die niet in een doos passen zoals schilderijen, meubels etc. werken wij samen met het koeriersbedrijf Yellow Koerier. Yellow Koerier kan vaak voor heel redelijke tarieven bezorgen als hij routes kan combineren, zeker op route Middelburg – Amsterdam – Utrecht. De kans dat hij ook lage tarieven kan berekenen als u verder van Zeeland woont (bijv. Groningen of Limburg) neemt toe als u vrij snel na de veiling contact opneemt. Vlak na de veiling moeten namelijk veel stukken bezorgd worden, waardoor de efficiëntie toeneemt. U kunt hiervoor zelf contact opnemen met Yellow Koerier (tel. 06-18 09 57 84 of email yellowkoerier@gmail.com), maar u kunt dit ook via ons regelen.