Timed online handleiding

Bij een timed-online veiling worden de kavels uitsluitend online geveild met een einddatum waarop het bieden op de kavels wordt gesloten. U voert uw maximale bod in en het systeem biedt automatisch tegen de mededingers. Via de website en via email wordt u op de hoogte gehouden van het verloop van het biedproces.

Als u ingelogd bent, vindt u rechts boven in de menubalk een menu om uw biedingen te volgen, klik op ‘mijn gegevens’ en vervolgens op ‘mijn online biedingen’. Hier kunt u uw biedingen nauwkeurig in de gaten houden, dit is voornamelijk belangrijk voor de laatste 5 minuten van de veiling. Wanneer er namelijk  in de laatste 5 minuten voor het aflopen van de eindtijd van het kavel wordt geboden, wordt de tijd met 5 minuten verlengd. Dit geeft u de gelegenheid om weer een bieding te plaatsen.

Aanmelden.

U registreert zich op de website door uw emailadres en overige gegevens op te geven. Hierna krijgt u een email toegestuurd met een link om uw email adres te verifiëren.

Voor timed-online bieden moet de veilinghouder u nog tot de veiling toelaten. U ontvangt een mailtje wanneer u bent toegelaten. Pas dan kunt u beginnen met bieden. Wij raden daarom aan om u van tevoren aan te melden, zo bent u zeker dat u mee kan bieden.