Nieuwsbrief januari 2021

Veiling 18 - 25 januari online!

De komende veiling bevat weer een grote diversiteit aan kunst en antiek.

Kijkdagen:
In verband met de verlengde lockdown zijn er voor deze veiling geen kijkdagen. Wel is het mogelijk om op afspraak enkele kavels te bezichtigen. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met Maarten Anthoni via 0031 (0)88-60 555 51.

Let op: zeer beperkt plaats. VOL = VOL

Veiling:
De veiling loopt online af op maandag 25 januari vanaf 19.00 uur.
Meer informatie over online bieden kunt u vinden onder ‘Kopen’ -> ‘Instructie online bieden’.

Afgifte goederen:
Dinsdag 26 januari t/m vrijdag 29 januari van 8.30 – 17.00 uur.
Afgifte van de goederen vindt uitsluitend plaats op afspraak. U kunt een afspraak inplannen door in de online catalogus, bij ‘Mijn catalogus’ te klikken op ‘Mijn afspraken’.

Let op: ivm de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus vragen wij u zich aan het afgesproken tijdvak te houden.

Virtuele tour

Om u tijdens deze lockdown periode toch een impressie van het totale aanbod te kunnen geven, kunt u een ‘virtuele tour’ maken. Door in het beeld te klikken kunt u ‘wandelen’ door ons pand. Om een groter beeld te krijgen kunt op de zwarte knop rechtsboven klikken. In- en uitzoomen kan op een computer/laptop eventueel met het muiswieltje (indien aanwezig).

We verwachten deze techniek de komende veilingen verder te perfectioneren.

Aziatica

Deze veiling bevat ca. 180 kavels Aziatica, waaronder vooral porselein. Vazen, schotels, kommen, kop en schotels (deze brengen regelmatig verrassende prijzen op!), theepotten, etc. Voornamelijk Chinees, maar ook Japans. Daarnaast ook andere objecten, zoals van brons en jade. Kortom: voor elk wat wils!

Speelgoed

Deze keer veilen we een grote collectie speelgoed, kavel 1541 t/m 1635.

De collectie bevat o.a. poppen (w.o. Armand Marseille), beren (w.o. Steiff) een grote hoeveelheid treinen (w.o. Märklin, Bing,  LGB) waaronder ‘limited editions’ en modelauto’s (w.o. Bburago). Van groot tot piepklein en van oud tot relatief nieuw. Van het nieuwere speelgoed worden bijvoorbeeld ook kavels Lego en Playmobil aangeboden.

0% voor stukken vanaf € 1000

Zoals we al eerder aangaven, neemt de kwaliteit van onze veilingen toe. Om dit een verdere ‘boost’ te geven, rekenen we voor de komende veiling voor kavels met een hamerprijs van € 1000 of hoger geen inbrengkosten.

En zoals altijd: geen kosten per kavel of kosten voor verzekering, fotografie, administratie etc.

Condities van te veilen objecten

Wilt u meer weten over de conditie van een kavel?
Vraag dan extra foto’s via WhatsApp: 088-6055500 (of scan de QR code).

Quizvraag!

In de virtuele tour hangt één schilderij ondersteboven. Welk kavelnummer is dit?

U kunt uw antwoord sturen naar info@veilinghuiskorendijk.nl.

Onder de juiste inzendingen verloten wij drie exemplaren van het boek ‘Nederland uit de kunst, 365 dagen kijken en lezen’.